Ludieke opening Zorginnovatiewinkel Utrecht

Op zaterdag 21 januari werd op ludieke wijze de Zorginnovatiewinkel geopend op Hoog Catharijne, Godebaldkwartier 89 in Utrecht (naast Albert Heijn). Erik Gerritsen, Secretaris Generaal van VWS en Kees Diepeveen, Wethouder maatschappelijke ondersteuning en welzijn gaven deze dag het startschot door een parcours af te leggen op een inklapbare scootmobiel. Tijdens dit parcours moesten diverse hobbels/ opdrachten gedaan worden die als metafoor stonden voor de weerstanden die eHealth en zorginnovatie binnen de zorg met zich meebrengt.  Tot slot reden ze gezamenlijk de winkel in symboliserend als de doorbraak van eHealth in de zorg.  Aansluitend aan de opening organiseerde de Zorginnovatiewinkel een mini-symposium over Zorginnovatie en e-Health in de wijk waar o.a. eHealth en samenwerking in de zorg & dementie en veiligheid aan bod kwam.

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht