De Zorginnovatiewinkel geeft gastcolleges over e-health, zorginnovatie en de implementatie daarvan

Wil je meer weten over e-health, zorginnovatie en de implementatie daarvan? Dan kun je nu deelnemen aan de gastcolleges van De Zorginnovatiewinkel. De gastcolleges vinden plaats in juni en juli 2018.

BEWUST WORDEN VAN NIEUWE MOGELIJKHEDEN
De Zorginnovatiewinkel wil graag helpen bij het aanbieden van aantrekkelijke vormen van onderwijs, zodat studenten met een zorgopleiding meer betrokken raken bij en bewust worden van de vele nieuwe mogelijkheden die er zijn. In totaal geven wij 12 gastcolleges (2 per dag) voor MBO- en HBO-zorgopleidingen, waarin e-health, zorginnovatie en de implementatie daarvan centraal staan. Er worden succesvolle werkvormen zoals de e-health speurtocht en een quiz ingezet om op een vernieuwende manier de studenten enthousiast te maken. Na het gastcollege in de Zorginnovatiewinkel volgt een casus en rondleiding in het Huis van Morgen (350 meter lopen).

AANMELDEN
Meld je snel aan voor een gastcollege, dit kan individueel of als groep (door de docent). Er zijn geen kosten aan verbonden. Kijk hier voor de verschillende data en tijden. 
Voor 1 september zijn er, uitsluitend op aanvraag en in overleg, ook andere data mogelijk. Neem daarvoor contact op met Janneke Sluiter via janneke@bureauzorginnovatie.nl