De Zorginnovatiewinkel in Den Haag

Hier zijn we gestart met de Zorginnovatiewinkel en hadden we een prachtig pand aan de Korte Poten van maart t/m juli 2016. Op een steenworp van de Tweede Kamer, opende wij de deuren van een pop-up store met als doel om een podium te bieden voor allerhande zorginnovaties en deze onder de aandacht te brengen van burgers, zorgverleners, sociale wijkteams en beleidmakers.

In de zorginnovatiewinkel is een doorlopende expo van zorginnovaties, worden diverse seminars, symposia en workshops georganiseerd, is er ruimte voor zorgverleners om elkaar te ontmoeten en werkafspraken te maken die samenwerking bevorderen én kunnen burgers hun ideeën voor zorginnovaties aandragen of informatie krijgen over bestaande innovaties.

Het is een winkel die niet als doel heeft spullen te verkopen, alhoewel er wel vitrines met prachtige innovaties staan, maar als ontmoetingsplaats dient voor iedereen die belang heeft bij een betere zorg. En dat is een hele grote groep van belanghebbenden. Er is een grote overleg tafel aanwezig waar zorgverleners (kosteloos) van harte welkom zijn om het liefst samen met hun patiënt multidisciplinair te overleggen. De ervaringen en ideeën van bezoekers worden gedeeld via www.zorginnovatiewinkel.nl.

De winkel opent met het thema “ I love zorgverlenen” om te benadrukken dat zorg vooral bij de kern moet blijven en zorgverleners zich daar mee bezig houden door o.a. de inzet van innovaties. Het is niet voorbehouden aan IT of mooie producten maar ook aan procesinnovaties en nieuwe inzichten in de zorg.

ehealthweek
ehealthweek
ehealthweek
ehealthweek

Gesloten