De Zorginnovatiewinkel in Roosendaal

De Zorginnovatiewinkel was in samenwerking met het Huis van Morgen gedurende een maand geopend aan de Nieuwe Markt 3a in Roosendaal. Als een van zijn laatste wethouderhandelingen werd de winkel op maandag 12 september onder grote belangstelling geopend door wethouder Hugo Polderman.  Deze wees op het belang van de winkel in het centrum van de stad. „Dat biedt de kans om eerst naar afnemers van zorg te luisteren om aan de hand daarvan nieuwe technische oplossingen te zoeken.”

De zorginnovatiewinkel is een non-profitwinkel die met steun van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport mensen bewust wil maken van de innovaties en ontwikkelingen op het gebied van zorg en een beweging in gang wil zetten. De Zorginnovatiewinkel in Roosendaal is op vrijdag 7 oktober gesloten.

In de Zorginnovatiewinkel is een doorlopende expo van zorginnovaties en er worden diverse seminars, symposia en workshops georganiseerd. Daarnaast is er ruimte voor zorgverleners om elkaar te ontmoeten en werkafspraken te maken die de samenwerking bevorderen. Als burger kun je in de winkel kennis nemen van interessante bestaande innovaties in de zorg en nodigen wij iedereen van harte uit om eigen ideeën voor zorginnovaties aan te dragen.

 

Gesloten

Wil je ook een keer met collega’s overleggen in de Zorginnovatiewinkel?

Neem dan contact met ons op!